KAMU PERSONEL ALIMI

Dışişleri bakanlığı yurt dışı personel alımı ilanı yayınladı

Yurt dışında istihdam edilmek isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren Dışişleri Bakanlığı personel alım duyurusu, kamuoyu için yayımlandı. İşte 2022 Dışişleri Bakanlığı yabancı personel alım duyurusunun detayları...

Devlet güvencesi altında yurt dışında çalışmak isteyen adaylar için yeni bir genelge yayınlandı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan personel alım duyurusuna göre, Kudüs’teki Başkonsolosluk kadrosuna atanacak personel ihtiyacı olduğu bildirildi.

Dışişleri Bakanlığı 2022 Yabancı Personel Alımı Duyurusu

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilme hayali kuran vatandaşları sevindirecek duyuru Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlandı. Bakanlık, hafta sonu itibarıyla yayınlanan personel alım duyurusunda, yeni dönemde Kudüs Başkonsolosluğu bünyesinde sekreter olarak görevlendirilecek personelin işe alınacağını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı 2022 Yabancı Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

Dışişleri Bakanlığı 2022 Kudüs Başkonsolosluğu personel alım ilanı aracılığıyla istihdam edilmek isteyen adayların başvuru koşulları belirlendi. Buna göre, ilgili pozisyonu almak isteyen adayların karşılaması gereken başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
46 yaşından büyük olmamak
Türkçe ve Arapça bilgisine sahip olmak
Görevin yerine getirilmesini engelleyebilecek kalıcı bir sağlık sorununun bulunmaması ve bu durumu ilgili kurumlardan alınacak sağlık raporu ile kanıtlayabilmesi.
En az lise veya dengi okuldan mezun
İlgili suçlar dışında 6 aydan fazla tutuklu kalmamak
Erkek adayların askerlik ile ilişkisi bulunmamak
İleri düzeyde bilgisayar kullanabilme (MS Office programları vb.)
kamu haklarından mahrum edilmemek
Türk pasaportu var

Dışişleri Bakanlığı 2022 Yabancı Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

Dışişleri Bakanlığı 2022 Kudüs Başkonsolosluğu personel alım ilanı aracılığıyla istihdam edilmek isteyen adaylar 28 Şubat’a kadar e-Devlet Kariyer Kapısı hizmeti üzerinden kabul edilecek.
Başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar Kudüs’te yapılacak yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacak. Yazılı sınav 12 Mart’ta, sözlü sınav 13 Mart’ta yapılacak.

kılavuz

Başa dön tuşu