KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

Dışişleri Bakanlığı Resmen Duyurdu! KPSS Puan Şartsız Personel Temin Edilecek

Dışişleri Bakanlığı, Bregenz’deki Başkonsolosluğa işe alınan yetkilileri işe alıyor. Duyuruya göre, Başkonsolosluk 1 Türk uyruklu sekreter alımı yapıyor.

ANLAŞMALI PERSONEL İŞE ALIM İÇİN KİMLER BAŞVURABİLİR;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Sınav tarihinde 41 yaşından gün almamış olmak.

En az lise veya dengi okullardan ve Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı dengi yabancı okullardan mezun olmak.

Kamu haklarından mahrum kalmamak.

Erkekler için askerlik yapmış veya yapmış sayılmak. Her türlü iklim koşulunda çalışmasına engel olmadığını sağlık yönetim raporu ile teyit etmek.

Çok iyi Almanca ve Türkçe bilmektedir. Bilgisayar kullanabilmek.

başvuru için gerekli belgeler; Türk pasaportu sahibi adayların özgeçmişi, Pasaport fotokopisi ile işlem görmüş sayfaları, Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti, son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf, En son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti , Yurtdışındaki liselerden mezun olan adayların başvuruları değerlendirilecektir.

Kariyer Raporu üzerinden yapılan başvurularda Eğitim Ataşeliklerinden alınan denklik belgelerinin “Ek dosya” bölümündeki “Denklik belgesi” alanına yüklenmesi gerekmektedir.

UYGULAMA VE SÜRE

Başvurular 27 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 12 Şubat 2022 tarihinde sona ermektedir. Başvuruda herhangi bir engeli olmayan adaylar belirtilen tarihte alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​adresinden başvuru yapabilirler.

İlan bilgileri tıklayın

Başa dön tuşu