KAMU PERSONEL ALIMI

Devlet Kurumu Resmen Açıkladı! ÖSYM Devlet Bünyesine Personel Alacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden resmi gazetede yapılan açıklamaya göre, kamu personeli yüksek maaşla istihdam edilecek. ÖSYM devlet personel alımı başvuru şartları nelerdir? Kamu personeli alımı; ÖSYM sözleşmeli personel alımı yapmaktadır. Duyuruya göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriliyor.

ÖSYM Devlet Personeli Alımına Kimler Başvurabilir;

Fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen dört yıllık mezun olmak.

Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise askerlik yapmış, tecil etmiş veya muaf tutulmuştur.

En az 3 yıl özel sektör sistem merkezlerinde dış kullanıcılı bilgi güvenliği uzmanı veya bilgisayar ağları yöneticisi olarak çalıştığını belgelemek.

Yoğun bir çalışma ortamında grup içinde çalışma ve paylaşma fikrini benimsemek.

Mevcut projelere hızlı adapte olmak ve yazılım geliştirmek, güçlü iletişim ve problem çözme becerilerine sahip olmak.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve yerleşik ağ yönetiminin güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları koşuluyla, mevcut programlama dillerinden en az ikisini bildiklerini belgelemek.

ÖSYM Devlet Personeli İşe Alım Başvuruları Nasıl Yapılır?

Başvurular 31 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 14 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir. Başvurular http://www.osym.gov.tr ​​adresinden yapılacaktır.

Başvuru Kılavuzu

Başa dön tuşu