KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

Cumhurbaşkanlığı KPSS’siz personel alımı yapacak! Çevrimiçi başvuru alacak!…

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda KPSS koşulsuz memur alımı başvuruları başladı. İşte kamu işe alım süreci ve tüm şartlar. Cumhurbaşkanlığı bünyesinde yeni pozisyonlar için kadrolu memur alımına başlandı. İletişim Uzman Yardımcısı unvanı ile doldurulacak 30 pozisyonun ilanı yapılır. Giriş sınavını geçenler GİH sınıfının 8. ve 9. sınıf kadrolarına atanır. İşte KAMU HABER 365 olarak hazırladığımız haberlerimiz ve tüm detayları.

Memurlar için başvuru şartları

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıması,

1 Ocak 2022 tarihinden itibaren 35 yaşından büyük olmamalıdır. KPSS şartı aranmaz.

İletişim Başkanlığı personel alımında aranan şartlar
Hukuk, siyaset bilimi, ekonomi ve yönetim, ekonomi ve ekonomi fakülteleri, iletişim bilimi fakülteleri, bilgisayar mühendisliği, mühendislik bilimleri fakülteleri, psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, folklor, insan ve sosyal bilimler, beşeri bilimler ve sosyal bilimler fakülteleri veya bu mezunlar Almanya’da veya yurtdışında Üniversite Konseyi tarafından denkliği tanınan bir üniversiteden mezun olurlar.

Ömür boyu memur alımı için son başvuru tarihleri

Adayların aşağıdaki başvuru ekranını kullanarak online başvuru yapabilmeleri için 4 Şubat 2022 tarihine kadar süreleri vardır. Kayıt ücreti 250 TL’dir. Başvurular için gerekli başvuru süreci ve başvuru maskesi için gerekli başvuru yönergeleri aşağıdadır…

detayları

Başa dön tuşu