KAMU PERSONEL ALIMI

Büyükelçilik KPSS şartsız personel alımı duyurusu! 46 yaş sınırı

En az lise diplomasına sahip adaylar, KPSS’siz Dışişleri Bakanlığı tarafından istihdam edilen sekreter olarak işe alınırlar. Bakanlıktan yapılan açıklamada yaş sınırının 46 olduğu belirtildi. Kamu ihalesine göre başvuruları ve adresleri paylaşıldı.

Dışişleri Bakanlığı sekreter tutuyor. KPSS’siz ilan edilir ve üst yaş sınırı 46’dır.

1 Şubat 2022 Salı / 28 Şubat 2022 Sınavın ardından saat 23:59’da e-devlet ve kariyer portalı üzerinden e-sekreter alımı gerçekleştirilecek ve Türkiye Cumhuriyeti Kahire Büyükelçiliği’ne atanacaktır. . Ayrıca adayın önemli bir sağlık durumu yoksa heyetten rapor istenecektir.

KPSS Asgari Koşulsuz Ortaöğretim ve Yabancı Okullar için Kamu Kurumu tarafından onaylandıktan sonra ve iyi derecede Arapça dil ve bilgisayar bilgisine sahip personel işe alınacaktır.

Devlet personelinin seçimi için gerekli belgeler

özgeçmiş (CV) dosyası,

Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti,

1 adet vesikalık fotoğraf,

Denklik belgelerinin kariyer sayfasının ek dosya alanından Denklik Belgesi alanına yüklenmesi için okuldan son ayrılanların belgelerinin asılları veya onaylı kopyaları veya yabancı lise mezunlarının denklik belgelerinin aslı veya tasdikli kopyaları gerekmektedir. . .

askerlik hizmetinden belgelenmiş bir tahliye,

Adayların bilgisine e-devlet sistemine otomatik olarak dahil olmayanların sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Adayların sınavı geçtikten sonra pasaportlarının aslını ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Başvuru koşulları

Türk vatandaşı olarak.

Sınav günü 46 yaşından gün almamış olmak.

Suçlu olmayanlardan temiz kayıtlar.

Arapça-Türkçe dilini tam olarak bilmek.

Başvuru yeri ve tarihi

Başvuru sahibi, başvuru belgelerinin aslını veya onaylı suretini en geç 3 Mart 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar teslim etmelidir. Kahire’deki elçiliğe şahsen veya posta yoluyla teslim edilmelidir. Postada meydana gelebilecek herhangi bir gecikme veya kayıptan Büyükelçilik sorumlu değildir.

Sınav, Kahire’deki Türkiye Büyükelçiliği, Nilstraße 44, Gizeh / Mısır’da yapılır. Sınava girmeye hak kazanan adaylara sınav tarihi değişiklikleri e-posta yoluyla bildirilecektir.

Kılavuz

Başa dön tuşu