KAMU PERSONEL ALIMI

Belediye Memur Alımı İlanı Aktif Edildi! Akaryakıt Satış Memuru Kılavuzu

Yayımlanan personel alım ilanlarına göre Bucak Belediyesi, istihdam edilecek personel alımı yapmaktadır. 6 personel alımı için başvuru koşulları açıklandı. Başvuru detayları haberimizde. İŞKUR’un resmi internet sitesinde yayınlanan personel alım ilanlarına göre Burdur Bucak belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere akaryakıt satış elemanı alımı yapılmaktadır.

Personel alım ilanına göre belediye bünyesinde görev yapmak üzere 6 akaryakıt satış elemanı görevlendirildi. 6 Akaryakıt satış temsilcisi istihdamı için başvuru koşulları tanımlanmıştır.

6 Akaryakıt Memurluğu Alımına Kimler Başvurabilir;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Adli sicil kaydı bulunmamak.

6 Akaryakıt Görevlisi Alımı için adayların Burdur ili sınırları içinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

Askerlik görevini yapmış veya muaf ertelenmiş

Adaylar yeni Mah. S.Demirel Bulv. No:65 Bucak / Burdur adresi.

Bu uygunluk kriterlerini sağlayan adaylar başvurabilir.

Personel Alımı İçin Gerekli Belgeler

Belediye, başvuru yapacak ve istihdam şartlarını sağlayan başvuruda bulunmak isteyen adaylardan başvuru için belge istendiğini belirtti. Nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, ikametgah belgesi, 1 adet vesikalık belgeye sahip olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

İşe Alım İçin Nasıl Başvurulur

6 kamu görevlisinin atama talebinin tarih ve şekli belirlendi. Gerekli belgelere sahip olan ve başvuruda bulunacak adayların başvuruları 16 Şubat 2022 tarihinde başlayıp 21 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir. Cami Mah başvuruları. Ramazan Selin Sokak No:132 Bucak / Burdur’a şahsen veya başvuru kılavuzundaki mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu.

Başa dön tuşu