KAMU PERSONEL ALIMI

Arıtma Tesisi Kadrolu İşçi Alımı Yapacak! İşkur’da yayınlandı

Atık Su Arıtma Tesisi İşletmecisi İŞKUR Noter Çekilişi İle Temin Edilecektir. Yerköy Çiçekdağı Atıksu Arıtma Tesisinde istihdam yapılacak Yerköy Çiçekdağı Köseli Belediyeleri Atık Su Arıtma Tesisinde İşçi Alımı Yapılıyor. Başvurular için Son Gün 14 Şubat 2022.

Yerköy Çiçekdağı Köseli Belediyeleri İşe Alım 2022

Bugün İŞKUR sayfasında yayınlanan duyuru ile Yerköy Çiçekdağı Köseli Belediyeleri Atık Su Arıtma Tesisi’nde kadrolu olarak istihdam edilecek 2 adet Arıtma Tesisi İşletme İşletmecisi alınacaktır. Başvurusu kabul edilen adaylar 23 Şubat 2022 tarihinde Yerköy Çiçekdağı ve Köseli Belediyeleri Atık Su Grubu Arıtma Tesisi’ne başvuru belgelerini sunacak ve bu adaylar arasında 25 Şubat 2022 tarihinde noter çekilişi yapılacaktır.

Yerköy Çiçekdağı Köseli Belediyesi İşe Alım Başvuru Tarihleri

Başvuru süreci devam etmekte olup 14 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir. Başvurusu kabul edilen ve mülakata davet edilen adayların listesi www.yerkoy.bel.tr sayfasından duyurulacaktır. Kırşehir Yozgat İş İlanları Yerköy Çiçekdağı Köseli Belediyesi İşe Alım İçin Nereye Başvurulur? Adaylar, İŞKUR, ALO 170 hattı ve hizmet noktalarından e-devlet girişi sağlayarak başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Yerköy Çiçekdağı Köseli Belediyesi İşe Alım Başvuru Koşulları

TC vatandaş olmak,
18 – 45 yaşları arasında olmak,
Askerlik ile ilgisi olmayan,
En az ilkokul mezunu olmak,
Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Arıtma Tesisi İşletmeciliği belgesine sahip olmak, Çiçekdağı ilçesinde ikamet etmek,

ilan detayları

Başa dön tuşu