KAMU PERSONEL ALIMI

Adli Tıp Kurumu 19 memur alımı yapacak

Türkiye’de Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, çeşitli pozisyonlar ve bölgeler için 19 personel alımı arıyor. Bu pozisyonlar, bilişim, mekanik ve kimya alanlarında uzmanlaşmış mühendislerin yanı sıra kimyagerler ve biyologları içerir.

Enstitü, İstanbul merkez teşkilatındaki mühendis (IT) pozisyonuna Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun 4 kişi arıyor.

Enstitü ayrıca İstanbul merkez teşkilatında mühendis (makine-mekatronik) pozisyonu için Makine Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği lisans programlarından 4 mezun arıyor.

Denizli Adli Tıp Grup Başkanlığı’nda mühendis (kimya) pozisyonu için Enstitü Kimya Mühendisliği lisans programından mezun 2 kişi aranmaktadır.

Enstitü ayrıca Diyarbakır Adli Tıp Grup Başkanlığı’nda kimyager pozisyonu için Kimya veya Biyokimya lisans programlarından 2 mezun arıyor.

Son olarak Enstitü, Diyarbakır Adli Tıp Grup Başkanlığı için 4, Erzurum Adli Tıp Grup Başkanlığı için 3 biyolog alımı yapacak.

Adayların bu kadrolara alınabilmeleri için 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girmiş ve pozisyonun gerektirdiği puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca EK-1’de belirtilen genel ve özel şartları taşıması, Türkiye vatandaşı olması, yaş şartını taşıması (merkezi sınavın yapıldığı yılın 1 Ocak tarihi itibariyle 35 yaşında veya daha küçük olması) gerekmektedir.

Başa dön tuşu