KAMU PERSONEL ALIMI

Adaylara müjde! İtfaiyeci ve zabıta memuru alımı başladı

Kadrolu zabıta memuru istihdamı ve itfaiyeci alımı için bugün itibarıyla başvurular alındı. İşlem ve tüm kurallar burada açıklanmıştır. Sulusaray Belediyesi Genel İdare Servisi’nin GİH sınıfındaki itfaiye ve zabıta memurları için başvurular alınmaya başlandı. Kamu haber 365 olarak bu yazımızda zabıta ve itfaiyeci alımı için tüm süreç ve başvuru şartlarını hazırladık. Ayrıntılar aşağıda verilmiştir.

Sulusaray Zabıta – İtfaiye Personel Alım Kotası

GİH 7. sınıf personeli için 3 zabıta memuru alınacaktır. İşletme, ekonomi veya kamu yönetimi lisans programlarından veya Eğitim fakültelerinin lisans eğitim programlarından birinden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekir. 10. sınıf GİH personeli için 3 itfaiyeci alınacaktır. Önlisans bölümlerinden herhangi birinden mezun olmanız ve en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız gerekir.

Kamu personeli alımına ilişkin genel başvuru koşulları

657 Sayılı Kadrolu İtfaiye ve zabıta Memurlarının İstihdamına Dair Kamu Hizmeti Kanununun genel hükümlerine uyulması amacıyla,

KPSS’den en az 60 puan almak

zabıta ve itfaiye pozisyonlarına hak kazanabilmek için erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmanız gerekir.

Sınav günü 30 yaşını doldurmuş olmak.

İtfaiyecilerin sağlık açısından kapalı alan, kapalı alan ve yükseklik gibi fobileri yoksa itfaiye hizmeti için uygun çalışma koşullarına sahip olmaları,

En az B kategorisi ehliyet sahibi olmalıdır.

Belediyemiz tarafından T.C. Kimlik numarası ve ÖSYM kayıtlarının uygunluğunun kontrol edilmesi Adaylar, KPSS puanlarına göre en yüksek puanı alan adaydan başlayarak sıralanır. Adaylar, atanacak unvan için açık kontenjan sayısının beş katı oranında sözlü sınava çağrılır. – Sınava çağrılacak son adayla aynı puana sahip diğer adaylar da sınava girebilir. Aranacak.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınavın yeri ve zamanı Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda 14.02.2022 tarihi itibari ile belediyemiz www.sulusaray60.bel.tr resmi internet sitesinde duyurulacaktır. Başvurular kabul edildi ve Sınava çağrılan adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve yeri Belediyemizce düzenlenir. Sınav tarihini içeren bir “Sınav Giriş Belgesi” gönderilecektir. Bu belge sınava girişte sunulmalıdır. olacak.

İşe alım başvuru tarihleri

Sulusaray belediyesinde zabıta ve itfaiye elemanı istihdamı için adayların 9 Şubat 2022 tarihinden itibaren sadece şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Kayıtlar 11 Şubat’a kadar devam edecek. Boy ve kilo ölçümü sırasında ikamet şartı aranmayan başvurular yapılabilir. . İşte gerekli başvuru kılavuzu:

Başa dön tuşu