KAMU PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı 406 personel alımı ilanı

Adalet Bakanlığı, 5-16 Aralık tarihleri ​​arasında işe alım başvurularını kabul etmeye başladı. Adalet Bakanlığı'nda memur olarak çalışmak istiyorsanız, kurumun belirlediği şartları taşıyorsanız, online başvuru işlemini tamamlamanız gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı, önceki gün yayınladığı personel alımı ilanında çeşitli kadrolar için alım ilan etti. Adalet Bakanlığı’nın iş ilanında yer alan bilgilere göre 132 psikolog, 52 öğretmen ve 222 sosyal hizmet uzmanı alımı yapılacağı belirtiliyor. Adalet Bakanlığı’nda çalışmak isteyen adayların, haberimizde belirtilen Adalet Bakanlığı işe giriş şartları, özel şartlar ve başvuru tarihlerini aldıktan sonra 16 Aralık’a kadar başvuru yapması gerekmektedir. Detaylar burada…

Adalet Bakanlığı, 5-16 Aralık tarihleri ​​arasında işe alım başvurularını kabul etmeye başladı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak çalışmak istiyorsanız, kurumun belirlediği şartları taşıyorsanız, online başvuru işlemini tamamlamanız gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı çalışanlarının işe alım şartları yayınlandı

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşıması ve 2022 yılında ÖSYM tarafından verilmiş olan KPSS P3 belgesinden 70 puan ve üzerinde puan alması gerekmektedir. Psikolog kadrosuna dahil edilecek adaylar; Sosyal hizmet işgücüne katılabilmek için psikoloji lisans eğitimini tamamlamış olmak, öğretim kadrosunda yer almak, psikolojik danışma ve psikolojik danışma programları veya eğitim programları ve lisans öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak, sosyal hizmet veya sosyal hizmet lisans eğitimini tamamlamak gerekmektedir. .

İş başvuruları için son tarihler netleşiyor

Adaylar Adalet Bakanlığı internet sitesi üzerinden e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak iş başvurusunda bulunabilecekler. tr ​​Önemli bir nokta ise başvuruların sadece online olarak yapılacağı ve şahsen ya da şahsen yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği açıklandı.

Başvurular 5-16 Aralık 23:59:59’a kadar kabul edilir. Adaylar, başvuru aşamasını tamamladıktan sonra ‘başvurularım’ ekranından başvurularını tamamlayıp tamamlamadıklarını kontrol edebileceklerdir. Başvuru ekranında “Başvuru Alındı” yazısı görünmelidir, böyle bir ibare yoksa başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru sonuçlarının açıklanması

Duyuruda adayların başvurularının sonuçlarına itiraz etme hakları olduğu belirtilmektedir. Başvuru sonuçlarını www.adalet.gov.tr ​​adresinde veya https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​adresinde ilan edildikten sonra görebileceklerdir. Bu siteler dışında adaylara özel tebligat ve tebligat yapılmayacağı belirtilmiştir.

Not: “Sosyal Hizmet Görevlisi” için maaş bilgileri memurlar.net maaş robotu baz alınarak yazılmıştır. Bu değişebilir.

Başa dön tuşu