KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

3 üniversite çok sayıda personel alacak! Kamuda görev almak isteyene müjde

2022 yılının gelmesiyle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının yeni dönem ilanları peş peşe yayınlanmaya başladı. Kamuoyu duyurularına 3 devlet üniversitesinin daha alımına ilişkin duyurular eklendi. İşte 2022 devlet üniversitelerinin personel alım ilanlarına ilişkin haberin detayları…

Yeni dönemin gelmesiyle birlikte açıklanan kamu kurum ve kuruluşları listesine 3 devlet üniversitesi daha eklendi. Üniversiteler, personel alım ilanları ile birlikte yeni dönemde çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2022 Personel Alımı İlanı

Yeni hafta itibarıyla yayınlanan Namık Kemal Üniversitesi personel alım ilanına göre 2022 yılında 47 personelin sözleşmeli olarak istihdam edileceği açıklandı. üniversite şu şekilde belirlenir:

Koruma ve Güvenlik Görevlisi
Destek ekibi
Ofis personeli
Eczacı
İlgili 2022 pozisyonlarına başvurmak isteyen adayların başvuruları 9 Şubat’a kadar üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden kabul edilecektir.

Mardin Artuklu Üniversitesi 2022 Personel Alımı İlanı

Devlet üniversitesi olarak hizmet veren üniversitelerden Mardin Artuklu Üniversitesi de yeni hafta itibariyle personel alım duyurusunu yayınladı. Üniversite, 2022 yılında 33 personelin işe alınacağını ve personelin sözleşmeli olarak istihdam edileceğini duyurdu. İşe alınacak kadrolar Koruma Görevlisi ve Destek Personeli – Temizlik olarak ilan edilirken, ilan için başvuru şartları şu şekilde belirlendi:

TC vatandaş olmak
Temiz bir adli sicil kaydına sahip olmak
Kamu haklarından mahrum kalmamak
Arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu
İlgili pozisyon için belirlenen özel şartları yerine getirmek
Üniversitenin personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvuruları 9 Şubat’a kadar kabul edilecek. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Giresun Üniversitesi 2022 Personel Alımı Duyurusu

KTÜ’den ayrılan Giresun Üniversitesi de yeni dönem personel alım duyurusunu yayınladı. Üniversite, yeni dönemden itibaren kadrosunda personel istihdam edileceğini duyurdu. İşe alınacak ilgili pozisyonlar aşağıdaki gibidir:

Tıbbi Dokümantasyon
Diş protezi
Destek ekibi
Ofis personeli
Sağlık Teknisyeni
Hemşire
Anestezi
Röntgen teknisyeni
İlgili pozisyonlara başvurmak isteyen adayların başvuruları 9 Şubat’a kadar kabul edilecek. Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

Başa dön tuşu