KAMU PERSONEL ALIMI

20 ilde SYDV için personel alımı yapılacak! KPSS Şartı aranmayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 20 farklı ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Aile Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki açığın kapatılması için 96 adet açık kadro ile Memur ve Personel alımı yapılacaktır. Bu kapsamda memur alımı KPSS puanı ile yapılırken, Personel alımı KPSS’siz olarak yapılacaktır. kamuhaber365 olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde SYDV Personel İşe Alım İlanları ile ilgili detayları sizlere aktaracağız.

SYDV Personel İşe alım ilan listesi 8 Şubat 2022 tarihinde yeni ilan olması durumunda güncellenmiştir. Alınacak iller ve duyuru detayları aşağıdadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na 20 farklı ilde personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru koşulları ne olacak?

Yukarıdaki SYDV Personel Alımı ilanlarına başvurabilmek için öncelikle “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından yoksun olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek için, Herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmak, Alınacak alanla ilgili bilgiler Erke kadays için askerlik yapmış olmak veya askerlik ile ilgili olmamak, 18 yaşından büyük ve 50” yaşından büyük değil.

KPSS Durumu Nedir?

SYDV’lere memur alınabilmesi için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan alınması gerekmektedir. Personel Alımı statüsündeki işe alımlarda KPSS şartı aranmayacaktır.

Başvurular ne zaman yapılacak?

SYDV ilanları Türkiye İş Kurumu aracılığıyla dış ilanlarda yayınlanmıştır. İlanların yayınlanması ile başvuru süreçleri başlamış olup, en geç yukarıdaki tarihlere kadar yapılacaktır.

https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Başa dön tuşu