KAMU PERSONEL ALIMI

2 Belediye Düşük KPSS Puanıyla Zabıta Alımı Yapılacak!

2 Kamu Kurumunun Mahalli İdareler sayfasında yayınladığı duyurularda, KPSS 60 puan B ehliyeti ile 7 Polis Memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Mahalli İdareler sayfasından yapılan duyuruya göre Çanakkale ve Bartın İli Kurucaşile Belediyeleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 7 Zabıta Memuru alımı yapılacaktır. Personel alımında ikamet şartı aranmamaktadır.

Çanakkale Belediyesi personel alım süreci ve adaylarda aranan şartlar

Adaylar başvurularını 4-8 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi No:132 17100 Çanakkale’ye yapacaklardır.

Zabıta Memuru alımı için gerekenler (6 personel)

2020 KPSS sınavında ilgili puan türünden 60 puan almış olmak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve aralarında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark bulunmamak. vücudunun 1 metreden uzun ve ağırlığı olan kısmı, Sınav tarihinde 30 yaşında olmamak.

Mahalli İdareler, İşletme, İşletme, İşletme ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, İktisat, Kamu Yönetimi, Spor Bilimleri lisans programlarından birinden 3 kişilik mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

3 personel için Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Polis) veya Mahalli İdareler Önlisans programlarından birinden mezun olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvuru Kılavuzu.

Kurucaşile Belediyesi personel alım süreci ve adaylarda aranan şartlar
Adaylar başvurularını 21 – 24 Mart 2022 tarihleri ​​arasında Kurucaşile Mahallesi Şile Mahallesi Bayraktar Sokak No:2 adresindeki Kurucaşile Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapacaklardır.

Zabıta Memuru alımında aranan şartlar (1 personel)

Lisans düzeyinde eğitim veren programlardan herhangi birinden mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2020 KPSS sınavında ilgili puan türünden 75 puan almak, Erkeklerde en az 1.67 metre boyunda olmak, Kadınlarda en az 1.60 metre, Boyu 1 metreden fazla olmamak Bedeni ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla olmamak, Yarışma tarihinde 30 yaşında olmamak sınav.

Başa dön tuşu