KAMU PERSONEL ALIMI

16 bin 391 lira maaşla kamuya personel alınacak

İçişleri Bakanlığı Asgari 16.319 lira Maaşla 335 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

İçişleri Bakanlığı asgari 16.319 lira maaşla 335 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Bu duyuru kamuda iş imkanı arayan vatandaşlar için sevindirici bir haber. İşe alımlar, 06/06/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel İstihdamına İlişkin Esaslar ile Ekleri ve Değişikliklerine İlişkin Esaslar uyarınca yapılacaktır.

25-30 Nisan 2023 Tarihlerinde Ankara’da Sözlü Sınav Yapılacaktır

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre 335 sözleşmeli personel alımı için 25-30 Nisan 2023 tarihlerinde Ankara’da sözlü sınav yapılacak. İlanda yer alan tablolarda personelin sayısı ve unvanları belirtilir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) bendine göre personel alımları yapılır.

Başvuru Tarihleri ​​ve Nasıl Başvurulur

Personel alımları için başvuru tarihleri ​​İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Adaylar 11-15 Nisan 2023 tarihleri ​​arasında başvuru yapabilecekler. Başvuru linki bakanlığın internet sitesinde paylaşılacak ve ilgili adayların güncellemeler için internet sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri tavsiye ediliyor. Başvurular için sadece 11 gün kala, adayların başvurularını mümkün olan en kısa sürede yapmaları teşvik edilmektedir.

Sonuç olarak, İçişleri Bakanlığı’nın asgari 16.319 lira maaşla 335 sözleşmeli personel alımına ilişkin duyurusu, kamuda iş arayan vatandaşlar için bulunmaz bir fırsattır. İlgilenen adayların başvuru güncellemeleri için bakanlığın web sitesini takip etmeleri ve başvurularını belirtilen son tarih içinde yapmaları gerekmektedir.

2023 Yılı Sözleşmeli Personel Alımı İçin Başvuru Bilgileri Açıklandı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, 2023 yılında merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 4B sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuruların belirtilen tarihler arasında gerçekleştirileceği duyuruldu.

Başvuru yapmak isteyen adayların belirtilen şartları karşılamaları gerekmektedir. Başvuru bilgileri, ilgili sayfada detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Sayfada yer alan adımları takip ederek başvurusunu tamamlayan adaylar, sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklardır.

Adayların dikkat etmesi gereken hususlar da sayfada belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, sayfada belirtilen tarih aralığında başvurularını yapabilirler.

Detaylı bilgi ve başvuru için https://www.icisleri.gov.tr/2023-yili-merkez-ve-tasra-teskilatinda-calistirilmak-uzere-4b-sozlesmeli-personel-alimina-iliskin-sozlu-sinav-duyurusu tıklayabilirsiniz.

Bu alım, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunmaktadır ve başvuru şartlarını karşılayan adayların başvuruda bulunması önerilmektedir.

Maaş bilgisi değişebilir.

Başa dön tuşu