İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

TYP kapsamında KPSS şartsız 20’den fazla işçi alınacak

Isparta Belediye Başkanlığı TYP kapsamında 30 işçi alımı yapacak olup bu alımlarında kpss puan şartı aramayacağını ilan etmiştir.

İŞKUR Toplum Yararını Destekleme Projesi kapsamında. 30 Isparta Büyükşehir Belediyesi Çevre Temizlik Personeli Alımı Açıklandı. Isparta Belediyesi temizlik personeli alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR Toplum Yararına destek programı kapsamında belirli bir süre için 30 çevre temizlik işçisi istihdam edilecektir.

İŞKUR TYP Personel Alımı 2022

İŞKUR tarafından düzenlenen Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında istihdam yaratılmaktadır. Peki, TYP nedir ve nasıl başvurulur? Tüm sorularınızın cevabı haberimizde!

İŞKUR Typ NEDİR?

İŞKUR tarafından istihdamda güçlük çeken veya toplumda işsizliğin yüksek olduğu dönemlerde işsizlerin iş gücü piyasasına uyumlarını sağlamak ve işsizlerin işlerinden uzaklaşmalarını engelleyerek geçici gelir desteği sağlamak amacıyla uyguladığı programlardır. çalışma alışkanlıkları ve disiplini.

İŞKUR Isparta Belediyesi TYP Personel Alımı! Isparta Belediyesi TYP Başvurusu Nasıl Yapılır?

Isparta Belediyesi bünyesinde Çevre ve Park Temizliği’nde görevlendirilmek üzere 30 Geçici Personel alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar 28 Ocak 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden elektronik ortamda başvuru yapabilecekler. Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Emeklilik ve malul aylığı almamak, Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık öğretim lise öğrencileri hariç), Çalışma sonucunda elde edilen hane gelirinin aşılmaması gerekir. Net asgari ücretin 1,5 katı. belirlenecektir.

İŞKUR TİPİ Isparta Belediyesi Başvuru Ekranı.

Başa dön tuşu