İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

Kamu Devlet Kurumu KPSS’siz 40 İşçi Alımı Yapacak! Tecrübesiz..!

Kamu sektörüne deneyimli ve deneyimsiz personel alımı yapılmaktadır. Duyuruya göre, 40 kamu devlet personeli işe alındı. Başvuru tarihleri ​​ve koşulları belirlendi. Başvuru detayları haberimizde. Kamu devleti personel alımı yapacağını duyurdu. Satın alma, Boğaziçi yönetim kanalı üzerinden yapılacaktır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 40 personel alımı yapmaktadır.

Temizlik alanında tecrübesi olan veya olmayan adaylar başvurabilir. Adaylar vardiyalı sistemde çalışacaklardır. İlana göre Yeşilköy, İstasyon Cad. No: 81, 34149 Bakırköy/ İstanbul Boğaziçi Yönetim A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek personel alımı. Adaylar İstanbul genelinde tam zamanlı olarak istihdam edilecek. Mülakat yeri ve saati daha sonra duyurulacaktır.

40 Temizlik Personeli Alımına Kimler Başvurabilir;

Vardiyalı sistemde çalışmalarını engelleyen bir durum olmaması.

40 Temizlik Personeli Alımı Başvuru Bilgileri;

Başvuru sırasında adaylardan herhangi bir belge istenmemektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi başvuruları 2 Şubat 2022’de başlayacak. Son başvuru tarihinin 18 Şubat 2022 olduğu belirtiliyor. Başvurular https://ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru/5/genel Başvuru Duyurusu adresinden yapılacak.

İlan kılavuzu

Başa dön tuşu