İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

İZFAŞ personel alımı yapacak! KPSS şartsız…!

İZFAŞ Personel Alımı İlanı Yayınlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayınlanan personel alım ilanına göre, İZFAŞ bünyesindeki eksikliklerin giderilmesi için 50 personel alımı yapılacak. İlan İŞKUR üzerinden yayınlanmıştır ve adaylardan KPSS şartı aranmayacaktır.

Geçici Personel Alımı Yapılacak!

50 kişilik personel alımı için çalışma sürecini İZFAŞ’a bildirdi. Geçici personel alımı yapılacak ve 25’er grup halinde farklı görev servisleri oluşturulmuştur. Vardiya halinde,

31 Ocak – 6 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında 7 gün 25 kişi hizmet verecek.

1 Şubat – 6 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında 6 gün 25 kişi hizmet verecek.

Kim başvuracak?

İZFAŞ personel alım ilanına başvurmak isteyen adaylarda genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az ilkokul mezunu olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak şartı aranmaktadır. temizlik işlerini yapmalarına engel olacak ve herhangi bir suçtan mahkûm olmayacaklardır.

Başvurular ne zaman yapılacak?

İZFAŞ Personel İşe alım başvuruları 26 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ve en geç 31 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında yapılacaktır. Başvurular sadece ikuser@izmirfair.com.tr adresine tek sayfalık özgeçmiş hazırlanacak bir e-posta gönderilerek yapılacaktır.

Başa dön tuşu