İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

İstanbul’da İş Arayana Müjde!.. KPSS Şartsız 40 Daimi İşçi Alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 40 Temizlik Görevlisi Alımı. İŞKUR Kurumsal Olmayan İşçi Alımı İlanı Yayınlandı. Vardiyalı Çalışmak isteyenlere müjde…! İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrolu işçi alacak. İŞKUR’un Kurumsal Dışı İşe Alımına göre 40 Kadrolu Personel alımı yapılacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı 2022

İŞKUR Kurumsal Olmayan İşçi Alımı İlanı Yayınlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İşletme A.Ş. bünyesinde 40 Temizlik Görevlisi alınacaktır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şirketi bünyesinde istihdam edilecektir. 40 kadrolu personel alınacaktır.

Büyükşehir Belediyesi Temizlik Görevlisi Personel Alımı Başvuru Tarihleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İşletmecilik A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek 40 Kadrolu Temizlik Görevlisi başvuruları 2 – 28 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında yapılabilecek. Adaylar, başvurularını belirtilen tarihlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer sayfasından elektronik ortamda yapabilecekler.

İstanbul İş İlanları Büyükşehir Belediyesi İş Başvuru Koşulları Nelerdir?

Türk Vatandaşı Olmak, Kamu haklarından yoksun olmamak, Sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı çalışmaya engel olmamak.

Alınacak Firma Boğaziçi Yönetim

1997 yılında İstanbul metropol bölgesinde toplu konut hizmeti vermek amacıyla kurulan Boğaziçi Yönetim AŞ, 33 ilde 650 site ve 220.000 bağımsız ortak ve kullanım alanı yönetmiştir. 2020 yılından itibaren İstanbul’da sadece toplu konutlara hizmet vermeye devam ettik. Büyük İstanbul Otogarı ve Kemerburgaz şehrinin orman işletmesini devraldığımızda, saha işletmeciliğinin kapsamını “tesis yönetimi hizmetleri” olarak genişlettik.

Ayrıca cami, mezarlık, mezarlık, çeşme, tarihi ve turistik heykel gibi kültürel değerlerin bakım ve onarımını, şehir tuvaletlerinin temizliğini ve trafik ışıklarının bakımını yapıyoruz.

İstanbul’un kalbinde yer alan, binlerce kiracısı ve paydaşı bulunan, her gün 100.000 kişinin eski kaos ortamına girip çıktığı İstanbul’un büyük otogarına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çalışanlara, kullanıcılara ve çevreye fayda sağlayan keyifli ve huzurlu bir cihazdır. Bugün Büyük İstanbul Otogarı çok daha temiz ve düzenli. Ama sadece duvarlar değişmedi. Gençlik dairesi, kaptan kamarası, kütüphane, spor salonu ve müzik stüdyosu ile insanların vakit geçirdiği bir oturma odası haline geldi. İnsanların korkuyla girdiği bu yer artık konser ve sergilerin kültür ve sanat platformu haline geldi.

İlan detayları için tıklayın

Başa dön tuşu