İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

İŞKUR ilkokul mezunu 35 kamu işçi alımı! KPSS puan şartsız

İŞKUR Personel Alım İlanlarına göre İstanbul Belediyesi şahıs alımı yapmaktadır. Duyuruya göre başvuru tarihleri ​​belli oldu. Ayrıntılar burada. İŞKUR’un resmi internet sitesinde yayınlanan işe alım ilanlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi A.Ş.’de 35 temizlikçi çalışıyor.

İstanbul Büyükşehir Boğaziçi İşletmeciliği A.Ş. en az 35 ilkokul mezunu alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Duyurulara göre, işe alınacak kamu personeline, adayların temizlik konusunda deneyimli olması ve vardiyalı çalışabilmesi gibi özel şartlarla kadrolu kadrolar verilecek.

Duyuruya göre, İstanbul Belediyesi tarafından görevlendirilecek 35 temizlik personeli adayı, başvuruları kabul edildikten sonra İstanbul genelinde görevlendirilecek.

African American Worker Park Staff National Park

İŞKUR İş İlanı 35 Kimler İşe Alım İçin Başvurabilir;

18 yaşını tamamlamış olmak.

En az ilkokul mezunu olmak.

Kamu haklarından mahrum kalmamak.

Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına ve casusluğa karşı suçlar, zimmete para geçirme, zimmete para geçirme, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık gibi yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmak. , affedilmiş olsa bile.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan aylık, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

Adayların vardiyalı çalışmasına engel bir durum olmaması gerekmektedir.

Çalışmasını engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamalıdır.

Temizlik alanında deneyim.

Service Windows Cleaning Workers Building Cleaners

Kamu Personeli Alımı Başvuru ve Süresi;

Başvurular 1 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 1 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir. Başvurular https://kariyer.ibb.istanbul/ adresinde belirtilen tarihler arasında elektronik ortamda yapılacaktır. Sahte belge ve beyanda bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Detaylar

Başa dön tuşu