İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

EPDK memur alımı yapacak! 8 kadroya KPSS puanıyla alım yapılacak!…

Ocak ayının bitmesine günler kala kamu kurum ve kuruluşları personel alım ilanlarını peş peşe yayınlamaya devam ediyor. Son olarak, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu, ilanlarını yayınlayan kamu kurumları arasına katıldı. İşte EPDK 2022 personel alım ilanına ilişkin haberin detayları…

2022 yılı itibari ile kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilme hayali kuran milyonlarca vatandaşa umut olan yeni dönem duyuruları yayınlanmaya devam etmektedir. Devlet kademelerinde istihdam konusunda vatandaşlara umut vermek için bir ilan daha yayınlandı. EPDK, yeni dönem itibarıyla personel kadrosunda istihdam edilecek adayları belirlemek için başvuru ekranlarını açtığını duyurdu.

EPDK 2022 Personel Alımı İlanı Yayınlandı!

Yeni hafta itibarıyla yayınlanan EPDK, sözleşmeli personel duyurusunu açıkladı. Kurum, 2022 yılı itibarıyla 47 personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok farklı alanda alım yapacağını belirten EPDK, ilgili pozisyonları ve pozisyonlarda istihdam edilecek kişi sayısını şu şekilde belirledi:

Teknisyen: 2 kişi
Sürücü: 4 kişi
Yönetim Görevlisi: 14 kişi
Analiz cihazı: 2 kişi
İletişim Sorumlusu: 5 kişi
Mühendis: 17 kişi
Çevirmen: 2 kişi
Kütüphaneci: 1 kişi

2022 EPDK Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

EPDK’nın personel alım ilanının yayınlanmasının ardından kurum bünyesinde istihdam edilmek isteyen vatandaşlar, ilana başvurabilmek için taşıması gereken şartları araştırmaya başladı. EPDK, ilgili pozisyonlara başvuru yapabilmek için hem özel hem de genel ilan koşullarını yayınlamıştır.
EPDK 2022 personel alım ilanına başvuruda bulunmak için sağlanması gereken genel şartlar aşağıda açıklanmıştır:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
En az önlisans veya dengi okuldan mezun olmak
Başvurulacak pozisyon için belirlenen KPSS şartını sağlamak,
Başvurulacak pozisyon için belirlenen özel şartları sağlamak,
Geçmiş yıllarda KPSS (B) ile atanmamış olmak
EPDK 2022 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

EPDK’nın 2022 personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvuruları 11 Şubat’a kadar e-Devlet üzerinden kabul edilecek.

Memur alımı şartları

Başa dön tuşu