İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

Belediye 13 itfaiyeci, şoför ve işçi alımı yapacak! KPSS puan şartı istenmiyor!…

Kamu belediyesi tarafından yayınlanan duyuruya göre, bünyesinde çalışmak üzere farklı unvanlara sahip 13 işçi ve şoförün istihdam edileceği duyuruldu. Adaylar için detaylar haberimizde… Kamu personel alım ilanları hız kesmeden yayınlanmaya devam etmekte ve güncel alımlar yapılmaktadır. Son personel alımı yapacağını açıklayan Kamu Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, 13 işçi ve şoför alımı yapılacağı duyuruldu.

Satın alınacak unvanlarda ise Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi’ne 1 aşçı, 1 şoför, 1 kova operatörü, 8 itfaiye, 1 operatör ve 1 destek personeli olmak üzere 13 personel istihdam edilecek.

İŞKUR İş İlanlarına Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur

Başvurmak isteyen adaylar için bu ilana başvurular, gerekli belgelerden Özerler Mahallesi sokak sokak no: 1 Lüleburgaz / Kırklareli adresine elden veya posta yoluyla yapılacaktır. Başvurular 21 Ocak 2022 tarihinden itibaren alınmaya başlanmıştır. Başvurular en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar belirtilen şekilde yapılabilir.

Devlet Personeli Alımı Özel Koşulları

Aşçı ünvanına başvurmak isteyen adayın en az ilkokul mezunu, en az 1 yıl deneyimli, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilen bir birey olması ve başvuruda gerekli belgelere sahip olması gerekmektedir.

Şoför kiralayabilmek için en az C veya D sürücü belgesine sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik yapmamış olmak, en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak, vardiyalı çalışmaya yatkın olmak ve ehliyet sahibi olmak gerekmektedir. en az lise mezunu.

Kepçe Operatörü başvuru şartları; C ve G ehliyetine sahip olmak, son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak, SRC 4 belgesine sahip olmak, en az lise mezunu olmak, askerlikten muaf olmak ve seyahat engeli olmamak.

İtfaiyeci olmak isteyen adayların 30 yaşını doldurmamış olmaları, dar veya kapalı alanlarda çalışmasına engeli bulunmamış olmaları, disiplin dışı veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olmaları, askerlikten muaf olmaları, C sınıfı sürücü belgesi ve en az lise veya dengi okuldan mezun olmak. .

Operatör unvanına başvuracak adayın E sınıfı sürücü belgesine sahip olması, SRC4 ve SRC 2 belgelerine sahip olması, sınav tarihi itibarıyla 40 yaşından büyük olmaması, ekip çalışmasına yatkın olması, vardiyalı çalışma sistemine uygun olup, en az lise mezunudur.

Yardımcı personel olmak isteyen adayların en az 1 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olması, SRC 4 belgesine sahip olması, askerlikten muaf olması, en az lise mezunu olması, vardiyalı çalışmaya uygun olması, doğa kampları izcilik organizasyonlarında yatılı, Sosyal hizmetler işletmeciliği alanında en az 1 yıllık sertifika sahibi olmak ve izcilik alanında 1 yıllık deneyime sahip olmak gerekmektedir.

Resimler belediyeye ait değildir.

Başa dön tuşu