PERSONEL ALIMI

İŞKUR açıkladı: 70 binden fazla vasıflı vasıfsız personel alınacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi sitesi üzerinden açıklanan verilere göre 70  binden fazla vasıflı vasıfsız işçi alınacağı açıklandı. Bu kadrolar arasında beden işçisi, büro memuru, çaycı, çarşı ve mahalle bekçisi, temizlik görevlisi gibi kadrolar için personel işçi alımı yapılacağı resmen ilan edildi.

YAŞ LİMİTİ VAR MI?

18 yaşını doldurmuş, emekli olmamış veya emekli maaşı almaya hak kazanmamış tüm engelli ve engelsiz vatandaşların her bir kadro içeriğinde farklı yaş sınırı ile bu açık pozisyonlara başvurabilecekleri belirtildi.

İŞKUR, bu mesleklerden personelin fabrikalarda, üretim tesislerinde ve bazı şirketlerde istihdam edileceğini belirterek, bu özel şirketlere başvuruların İŞKUR’un resmi internet sitesinde her meslek için ayrı ayrı aşağıdaki linkler kullanılarak yapılacağını duyurdu.

Peki hangi bakanlıklar, üniversiteler veya diğer kamu kurumları bu mesleklerden eleman istihdam edecek? Memur, vasıflı ve vasıfsız işçi, temizlik elemanı ve özel güvenlik görevlisi hangi illerden istihdam edilmektedir? Şirketler hangi illerde personel alacak?

Halihazırda bu ve daha birçok meslekten memur ve personel kamu kurumlarından alınacaktır, tüm kamu açık pozisyonlarını görmek için TIKLAYINIZ.

Bu meslekler için illere göre mevcut açık pozisyonları görüntülemek ve İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden online başvuru yapmak için, mesleklere göre aşağıdaki linklere tıklayınız.

Başa dön tuşu