İŞKUR PERSONEL ALIMI

İŞKUR 26 ilde 125 personel alımı yapacak – Mülakata gerek yok!

Türkiye’nin önde gelen istihdam kurumlarından biri olan İŞKUR, 26 ilde 125 yeni personel alımını duyurdu. İyi haber ise mülakat süreci olmayacak ve en az önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca adaylardan KPSS puanları istenmeyecektir. İş arayanlar için gerçekten büyük bir fırsat.

Kadrolar belli oldu

Pozisyonlar aşağıdaki gibi çeşitli şehirlere dağıtılacaktır:Ağrı (2), Amasya (1), Artvin (1), Aydın (1), Bilecik (1), Bitlis (1), Bursa (13), Düzce (1), Erzincan (1), Gaziantep (1), Hakkari (6), İstanbul (60), İzmir (1), Kahramanmaraş (1), Kars (1), Kilis (2), Kocaeli (9), Konya (6), Kütahya (1), Manisa (1), Muğla (2), Muş (3), Niğde (1), Rize (1), Şırnak (1), Tekirdağ (6), ve Yozgat (1).

Şartlar belli oldu

Adayların başvuruda bulunabilmesi için Türkiye vatandaşı olması, bedensel veya ruhsal hastalığı bulunmaması ve kamu haklarından yoksun olmaması gerekir. Ayrıca güvenlik ve arşiv inceleme sonuçlarının olumlu olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması veya askerlik hizmetiyle ilişkisinin bulunmaması gerekir. Ayrıca herhangi bir suç işlememiş olmaları ve 18-35 yaşları arasında olmaları gerekmektedir.

Başvuru sürecinde 2022 KPSS puanları değerlendirilecek olup, KPSSP93 kategorisinden en az 70 puan alınması zorunludur. Adayların sosyal kurumlardan aylık veya yaşlılık aylığı almamış olması gerekir.

Bu illerde iş arayanlar için bulunmaz bir fırsattır. Gereksinimleri karşılayan başvuru sahiplerine, başvurularından kısa bir süre sonra sonuçları bildirilecektir. Tüm adaylara başvurularında bol şans dileriz!

Başa dön tuşu