EKONOMİ

A101’de iç acıtan görüntüler! Yazık günah

A101 pazarında tepki çeken bir uygulama daha… Vatandaşların sıklıkla tercih ettiği zincir market A101’de son kullanma tarihi geçen tavukların görüntüleri değiştirilerek yeniden buzdolabında satıldı. İnsanların sağlığını hiçe saydığı görüntülerle gündeme gelen A101, şimdi de Isparta’da çekilen ‘atık’ görüntüsüyle gündemde.

A101 PAZARI ATIK GÖRÜNTÜYLE YAKALANDI!

Isparta’da bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, A101 pazarında satılan sağlıklı domateslerin çöpe atıldığı iddia edildi. Sebze ve meyve fiyatlarının tavan yaptığı ve alım gücünün düştüğü bir dönemde ortaya çıkan görüntüler tepkilere neden oldu.

@yenibilinc

#a101market #domates #çöp #a101kapıda #a101çalışıyoruz #sebze #pahalılık #hayatpahalılığı #ekonomiucuyor #milletaç #kesfet #keşfeyteyiz #fyp

♬ Duygusal Hüzünlü Fon Müziği – Güncel Paylaşımlar TV

A101 PAZAR RESMİ ATIK GÖRÜNTÜLER

Bir salkım domatesin çöpe atıldığını belirten vatandaş, “A101 ne yaptı… Çöpteki yeni domateslere bakın efendim, bir kilo domates 18 lira. Bak sağlam, hala duruyor. Ezik yok. Bak, çürük yok. Buraya atılan maydanoz aynı… A101 elemanı attı. Yazık günah. İnsanlara vermiyorlar. Yazık 18 lirayı çöpe atıyorlar bu ihanet başka bir şey değil Hangisine bakarsan bak hep aynı çıkıyor hiç bir şey yok hepsi sağlam hiçbirinde bir sorun yok.

Başa dön tuşu